Onze Voordelen

Je loon

Elke medewerker van Imelda vzw wordt tewerkgesteld met een bediendencontract.We hanteren de loonbarema's van het paritaire subcomité voor de privé-ziekenhuizen (PC 330.01), volgens de IFIC classificatie. Klik hier voor de IFIC Functiewijzer.

Op basis van je relevante werkervaring kennen we extra anciënniteit toe. Klik hier voor de IFIC baremacalculator.

Extra vergoedingen voor extra prestaties.

Voor de prestaties in het weekend en 's nachts ontvang je volgende toeslagen:

  • Tijdens werkdagen na 19 uur: +20%
  • Zaterdagwerk: +35%
  • Nachtwerk (vanaf 20 uur): +56% op week- en zaterdagen
  • Zon- en feestdagen: +70%

Work-life balance is bij ons belangrijk.

Om ervoor te zorgen dat je werk optimaal kan combineren met je gezinsleven, kan je bij ons kiezen uit heel wat jobtimemogelijkheden.

Je hebt recht op max. 24 vakantiedagen afhankelijk van je tewerkstelling in het voorgaande jaar. Daarnaast heb je recht op 11 betaalde feestdagen. Per schijf van 5 jaar effectieve tewerkstelling bij Imelda krijg je 1 dag extra vakantie, met een maximum van 3 dergelijke anciënniteitsdagen.

Voor verpleegkundigen en paramedici worden vanaf 45 jaar extra vrije dagen toegekend in het kader van eindeloopbaan. Voor andere medewerkers geldt dit vanaf 50 jaar.

Als net afgestudeerde verpleegkundige heb je, in je jaar van aanwerving, recht op 5 extra betaalde verlofdagen indien je start binnen de 2 maanden na het behalen van je diploma.

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke groei.

Door opleidingen, bijscholingen, symposia... kan je je continu bijscholen en verdiepen in de thema’s die jou interesseren.

 

Gezellig tafelen in onze Café Clinic.

Café Clinic is een gezellige plek waar elke dag heerlijke, betaalbare maaltijden worden geserveerd. Je kan er ter plaatse eten of iets afhalen. Als nieuwe medewerker krijg je een gratis salad bowl waarmee je nog eens extra korting krijgt!

Wij stimuleren fietsend naar het werk komen!

Kom je met de fiets naar het werk? Dan belonen we dit met een fietsvergoeding van € 0,35 per kilometer! Ook organiseren we jaarlijks leuke initiatieven om het fietsen te stimuleren. Kom je met de trein of de bus, betalen we je abonnement. Kom je toch met de wagen, voorzien we gratis parking.

Een hospitalisatie- en groepsverzekering.

We bieden je een hospitalisatieverzekering aan, betaald door Imelda. Sluit je graag je partner en kinderen aan, dan kan dit mits een kleine bijdrage.

We voorzien voor jou een aanvullend pensioen via een groepsverzekering.

Werken op een groene campus!

Ons ziekenhuis ligt midden in het groen, een rustgevende omgeving om te werken en een zalige plek om tijdens je pauzes van de natuur te genieten. Daarnaast houden we ook in onze dagelijkse werking rekening met alle ecologische principes want we hebben oog voor het milieu.

 

Wij zorgen voor heel wat leuke acties en events.

Omdat we het belangrijk vinden om af en toe ook samen met je collega’s te kunnen ontspannen, organiseren we jaarlijks een fuif, een picknick, de Imeldaquiz, een Sinterklaasfeest, een kerstuitstap... Daarnaast organiseren we ook tal van evenementen ten voordele van Kom op tegen Kanker zoals een soepverkoop, een Moosebar, speculaas- en mandarijnenverkoop...

 

BenefitsAtWork

Uitgebreid voordelenprogramma van kortingen via BenefitsAtWork.