Stagiair

Stages binnen Imelda

Het Imeldaziekenhuis is een middelgroot, algemeen ziekenhuis met een brede waaier aan specialismen gelegen in een rustige groene omgeving in Bonheiden.
Wij beschikken over 502 bedden voor klassieke hospitalisatie en een dagziekenhuis met 94 bedden.

Kwalitatieve zorg bieden aan zoveel patiënten kan enkel door enthousiast teamwork en door de meest innoverende technieken te voorzien. Mede dankzij het continu bijscholen van medewerkers zijn we een modern en dynamisch ziekenhuis. Ieder jaar lopen ook talrijke studenten stage binnen het Imeldaziekenhuis. Word jij één van hen?

In het Imeldaziekenhuis omringen we de studenten met zorg en werken we samen met de student aan een kwalitatieve en veilige patiëntenzorg.  Totaalzorg, communicatie, leren, ontwikkelen van sociale vaardigheden en persoonlijke groei staan tijdens de stage centraal.

 

Studenten verpleging en paramedici

We kunnen je binnen het Imeldaziekenhuis een interessante mix van stageplaatsen aanbieden. Afhankelijk van het traject dat je volgt gaan we op zoek naar een boeiende leeromgeving.
Onze stagementoren en de hoofdverpleegkundigen staan samen met het verpleegkundig team en je stagebegeleider van de school in voor de begeleiding.

Wij evolueren continu mee met nieuwe stagevormen en trajecten: leerzorgafdeling, verdiepende stage, specialisatie, medische technische stages, herintredersbegeleiding, Erasmus …
In samenwerking met de scholen kunnen er dienstoverschrijdende stagetrajecten gevolgd worden (CVA traject, traject hart- en vaatziekten).

Lijkt een stage verpleging of paramedici binnen Imelda iets voor jou? Aarzel niet en stel je via je school kandidaat voor deze stageplaats.

Heb je bijkomende vragen of wil je eens een dag meelopen, contacteer dan de verantwoordelijke via de verantwoordelijke.(link stuurt een e-mail)

 

Studenten niet-verpleging

Niet alleen studenten verpleegkunde kunnen bij ons terecht, maar ook studenten die een opleiding volgen die ver verwijderd is van de medische wereld. Studenten boekhouding, informatica, (medisch) secretariaat, algemeen onthaal, HR kunnen stage volgen op een dienst die nauw aansluit bij hun opleiding.

Neem vooraf aan je stage onderstaande informatie door, zowel wat betreft de administratieve voorbereiding als de praktische aspecten.