EmailTwitterFacebookLinkedIn

Student

Wil je al eens komen proeven van hoe het er binnen ons ziekenhuis aan toe gaat? Krijg jij het nu al warm bij de gedachte van een leuke vakantiejob binnen Imelda? En wil je daarnaast ook een centje bijverdienen tijdens je studies? Ben je minimum 18 jaar of word je 18 in het lopende jaar? Dan hebben we goed nieuws!

Met het zicht op vakantieperiodes starten we steeds met onze planning voor de studentenjobs in het voorjaar. De beschikbare plaatsen zijn echter beperkt, dus wees er snel bij en registreer je via de onderstaande knop.

Ben je student verpleging? Dan hebben we ook extra opportuniteiten als weekendwerker. Let er wel op dat je in het bezit bent van een visum zorgkundige (d.w.z. eerste jaar bachelor afgewerkt of de eerste twee modules van de HBO5-opleiding). Een medewerker van de dienst HR zal je vervolgens snel contacteren om de mogelijkheden met je te bespreken.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons ziekenhuis of woonzorgcentrum!

 

OPGELET: Alle studentenjobs voor de zomer 2021 zijn ingevuld. We zoeken enkel nog de volgende studenten:

- Studenten Verpleegkunde (met visum): zowel in de zomermaanden als tijdens de weekends

- Studenten Zorgkunde (met visum): voor ons woonzorgcentrum Den Olm (augustus en september)

- Studenten met Technische achtergrond: voor onze technische dienst in de maand augustus


 

Lukte het dit jaar niet om een studentenjob te bemachtigen? Niet getreurd, stel je opnieuw kandidaat vanaf januari 2022 via onze website.