Anesthesioloog-intensivist

“Imeldaziekenhuis zoekt een gedreven Anesthesioloog-intensivist m/v/x. Ben jij de arts die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

In totaal werken er 157 artsen in ons artsenkorps en ontvangen we jaarlijks 57 assistenten en 82 stagiairs Geneeskunde. Ons ziekenhuis telt 624 bedden waarvan 502 erkende klassieke hospitalisatiebedden en 122 dagziekenhuisbedden en een brede waaier van alle medische disciplines, waaronder ook cardiochirurgie, neurochirurgie, thoracale chirurgie, endovasculaire vaatheelkunde en lever- en pancreaschirurgie. De dienst Intensieve Zorgen bestaat uit 28 erkende bedden Intensieve Zorgen waar zowel chirurgische als internistische patiënten behandeld worden.

Je functie

Als anesthesioloog werk je samen – in associatief verband – met de andere 16 anesthesiologen en (momenteel) 3 ASO’s anesthesie van het Imeldaziekenhuis. Je roteert mee in alle activiteiten op het operatiekwartier dat bestaat uit 13 operatiezalen. Daarnaast ben je 30-40% actief op de afdeling Intensieve zorgen, voor de dagelijkse verzorging van onze kritische patiënten. Je gaat elke uitdaging aan en er is geen moeite je te veel om je patiënten zo goed mogelijk te verzorgen. Samen met de verpleegequipe zorg je ervoor dat je patiënten de totaalzorg krijgen die zij verdienen.

Wie ben jij? 

Je bent dynamisch en enthousiast om samen met de collega-anesthesiologen de dienst Anesthesie en Intensieve zorgen verder uit te bouwen.

Je bent vooruitstrevend en innovatief. Je houdt ervan oplossingen te zoeken en delicate kwesties meteen aan te pakken.  Hierbij heb je een groot empathisch vermogen en ben je steeds bereid tot onderhandelen.Jouw topprioriteiten zijn kwaliteit en veiligheid. Je engageert je mee in de opleiding en begeleiding van ASO’s.

Je draagt de waarden van Imeldaziekenhuis hoog in het vaandel: #hartelijk #samen #totaalzorg #topgeneeskunde #actievepatiënt #medewerker #excellent #ondernemend #groen

Je bent erkend specialist in de Anesthesiologie in België.

Je bent houder van de Bijzondere Beroepstitel Intensieve Zorg.

Wat hebben we je te bieden? 

Een voltijd contract van onbepaalde duur.

Je werkt op zelfstandige basis in associatief verband met de andere anesthesiologen, met een individuele overeenkomst met Imelda vzw.

Het Imeldaziekenhuis is een ziekenhuis ‘op mensenmaat’, waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan, waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen, waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. Jij krijgt er de kans om je te ontwikkelen en te groeien.

Je kandidatuur bezorg je vóór 15.05.22 aan:

Meer info?

Medisch directeur – dr. Ph. Rijkers – philip.rijkers@imelda.be – 015/50 61 07

Voorzitter medische raad – dr. L. Haenen – luc.haenen@imelda.be – 015/50 51 94

Medisch diensthoofd anesthesie – dr. G. Schols – guy.schols@imelda.be - 015/50 53 41