Logistiek medewerker in de zorg (tijdelijk) m/v/x

Dringend gezocht: extra helpende handen om onze verpleegdiensten te ondersteunen. De vierde COVID-golf is een feit en de impact hiervan op ons ziekenhuis en onze medewerkers is groot. In deze omstandigheden is extra ondersteuning voor onze verpleegdiensten bijzonder waardevol. Om onze verpleegdiensten te ondersteunen zijn we dringend op zoek naar logistiek medewerkers. 

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

 

Je functie

Als logistiek medewerker ondersteun je de verpleegafdeling. Een veelzijdig takenpakket is je ding. Je beheert de materialen en de voorraden. Je verleent  administratieve ondersteuning op de dienst. Je assisteert bij de maaltijdbedeling en zorgt voor patiëntenvervoer.

Een beetje druk? Dat geeft je een kick: je stelt de juiste prioriteiten, je overlegt, je haalt energie uit zelfstandig werken maar werkt ook graag samen met teams.

Wie ben jij? 
Je bent in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs. Ervaring als logistiek medewerker in een ziekenhuis zet je op de eerste rij. Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Initiatief nemen is helemaal je ding: je verantwoordelijkheidszin maakt dat je graag proactief werkt.

Wat hebben we je te bieden? 

 • Een contract van bepaalde duur, 25u, 30u of 30,4u per week.  
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst.
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen.
 • Verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens barema
  • extra toeslagen voor onregelmatige prestaties: 35% zaterdag, 70% zon- en feestdag
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant

We kijken uit naar je helpende hart! 
Solliciteer via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel HR Talent via 015 50 61 36.

15/12/2021

Vacature data