Oncocoach Thoracale Oncologie

Imeldaziekenhuis zoekt een gedreven oncocoach m/v/x. Ben jij de medewerker die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor oncologische longpatiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan.

Je zorgt mee voor het vlotte verloop van het zorgprogramma van patiënten. Doorheen het volledig behandelingstraject sta je als onco-coach de longkankerpatiënten en hun naasten bij met raad en daad. Je biedt een individuele begeleiding en brengt de patiënten indien nodig in contact met andere zorgverleners. Samen met de behandeld arts en het volledige team van zorgverleners bied je persoonlijke ondersteuning aan de patiënt en zijn naasten.

Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten binnen de werkgroep thoracale oncologie. Je ontwikkelt en werkt mee aan de update van patiëntenbrochures. Op termijn volg je Patient Reported Outcome Measures (PROMs) en Patient Reported Experience Measures (PREMs) op.  

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij? 

Je bent bachelor in de verpleging en in het bezit van een BBT in de Oncologie  Ervaring met longpatiënten zet je op de eerste rij, kennis van COPD is een meerwaarde.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de zorg voor een oncologische patiënt. Je combineert een goede kennis van de verpleegkundige handelingen (basiszorg én technische handelingen) met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water.

Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten. Je werkt in dagdienst op dinsdag en donderdag en mogelijk op vrijdag, maar je toont de nodige flexibiliteit. Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen. Bovendien

Wat hebben we je te bieden? 

 • Contract van onbepaalde duur, 26,6u
  • vanaf 01.11.23 wordt de functie opgesplitst naar 19u per week onco-coach, overige uren zijn te combineren met een andere verpleegkundige functie
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens IFIC categorie 15
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende groepsverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant

We kijken uit naar je reactie! 

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel Vanessa Steegmans, Hoofdverpleegkundige, 015 50 46 35

Uiterste sollicitatiedatum:

31/08/2022