Perfusionist

Imeldaziekenhuis zoekt een gedreven perfusionist m/v/x. Ben jij de medewerker die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Als klinisch perfusionist:

Werk je mee aan operaties en behandelingen waarbij de toepassing van hart ondersteunende of extracorporale ondersteuning noodzakelijk is.

Voer je extra corporale circulatie uit bij cardio thoracale ingrepen en bloedmanagement technieken bij cardio thoracale chirurgie.

Je bouwt mee aan en verzekert zo kwalitatief hoogstaande zorg binnen de verantwoordelijkheden van de perfusionist en dit op een wetenschappelijk verantwoorde wijze. Je volgt sturings- en kwaliteitsparameters op en werkt mee aan de optimalisatie van procedures.

Je implementeert veranderingsprocessen en werkt actief mee aan de verdere uitbouw van de multidisciplinaire samenwerking.

Natuurlijk krijg je hiervoor steun en coaching van je collega’s, een team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot. Een breed takenpakket in een hartelijk team.

Wie ben jij? 

Je behaalde het diploma bachelor in de verpleegkunde en beschikt over een getuigschrift van de opleiding tot perfusionist. Een ervaren rot of net afgestudeerd? Iedereen is welkom!

Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Door jouw gedrevenheid ben jij een échte aanvulling op het team. Je bent flexibel en stressbestendig. Goede communicatieve, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Je hebt geen problemen met onregelmatig werken en het ingeschakeld worden in een wachtsysteem. Jouw passie voor het vak draagt bij aan het verbeteren van de zorg binnen ons ziekenhuis.

Wat hebben we je te bieden? 

 • Een contract van onbepaalde duur, 30 of 38 uur per week
 • Een veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving met een aangename werksfeer
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Een verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens barema
  • extra toeslagen voor onregelmatige prestaties: 35% zaterdag, 56 % nacht, 70% zon- en feestdag, wachtvergoeding
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende pensioenverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant

 

 

We kijken uit naar je helpende hart! 

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel 015 50 53 22 of mail perfusie@imelda.be

Vacature data