Klinisch psycholoog 

Voor een contact van bepaalde duur 30 uur per week

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Als klinisch psycholoog binnen oncologie en het palliatief support team ondersteun en begeleid je patiënten tijdens een ziekenhuisopname of een behandeling in het dagziekenhuis. Je zorgt voor psychologische begeleiding en psycho-educatie. Jouw focus ligt zowel bij de patiënt als zijn familie. Aan de hand van individuele, koppel- en familiegesprekken draag je mee zorg voor patiënten en hun omgeving. Binnen het palliatief support team ben je ook mee verantwoordelijk voor de indirecte patiëntenzorg bij palliatieve patiënten.

Wie ben jij? 

Je bent master in de klinische psychologie, optie volwassenen. Je hebt bijzondere interesse voor palliatieve zorg en affiniteit met diverse domeinen in de oncologie. Ervaring binnen een algemene ziekenhuiscontext is een meerwaarde. Je combineert een goede kennis met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief. Je werkt samen in een pluridisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water. Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten.

Wat hebben we je te bieden? 

Contract van 80% voor bepaalde duur (vermoedelijk half juni 2023 tot half januari 2024) .

Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst

Verloningspakket dat er mag zijn:

salaris volgens IFIC

fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement

personeelstarief in het restaurant

We kijken uit naar je reactie! 

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel Dirk Aerts, diensthoofd patiëntenbegeleiding, 015 50 57 28  of Evelyne Smeyers 015/50 47 48

Deze vacature loopt tot 20/06/2023

Uiterste sollicitatiedatum:20/06/2023

Vacature data