Verpleegkundige Oncologie-Hematologie

Imeldaziekenhuis zoekt een gemotiveerde Verpleegkundige Oncologie-Hematologie m/v/x. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor oncologische patiënten.  Je begeleidt hematologische en andere chronisch zieke en internistische patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan.

Je zorgt mee voor het vlotte verloop van het zorgprogramma van patiënten. Door patiënteneducatie optimaliseer je hun behandelingstraject.

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij? 

Je beschikt over een graduaat of bachelor in de verpleegkunde, een banaba in de Oncologie zet je op eerste rij. Ook als je nog werkervaring moet opdoen, kom je in aanmerking. Je combineert een goede kennis van de verpleegkundige handelingen (basiszorg én technische handelingen) met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water. Zelfstandig aan opdrachten werken schrikt je echter ook niet af. Je bent drukbestendig, stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten en je bent een geboren organisator.

Je toont de nodige flexibiliteit om te werken in shiften (vroege / late / nacht / weekend / feestdagen). Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen.

Wat hebben we je te bieden? 

 • Contract van onbepaalde duur, minimum 30 uur per week
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Verloningspakket:
  • salaris volgens IFIC categorie 14b / 14
  • extra toeslagen voor onregelmatige prestaties: 35% zaterdag, 70% zon- en feestdag
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende pensioenverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant Café Clinic
  • uitgebreid voordelenpakket via Benefitsatwork

 

We kijken uit naar je helpende hart! 
Meer info? Bel Stijn Van Loon, zorgcoördinator, 015 50 57 29

Uiterste sollicitatiedatum:

31.12.2022