Verpleegkundige pneumologie / respiratoire oncologie / slaaplabo 

Imeldaziekenhuis zoekt een gemotiveerde Verpleegkundige Pneumologie, Respiratoire Oncologie en Slaaplabo m/v/x. Ben jij de medewerker die we zoeken? Bekijk hier onze vacature en reageer vandaag nog!

Wat maakt Imedaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en te groeien.

Je functie

Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan.

Je combineert het werken op de verpleegafdeling met het begeleiden van patiënten op het slaaplabo. Je bereidt patiënten voor en observeert ze tijdens een slaaponderzoek. Je staat mee in voor het scoren van onderzoeken en verzorgt de bijhorende administratie. Je begeleidt patiënten bij het opstarten van hun CPAP therapie.  

Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Wie ben jij? 

 

Je bent gegradueerde of bachelor in de verpleging. Een banaba in de Oncologie zet je op de eerste rij, ook als je nog werkervaring moet opdoen. Je combineert een goede kennis van de verpleegkundige handelingen (basiszorg én technische handelingen) met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek, mondeling en schriftelijk. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een multidisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water.

Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten. In ons ziekenhuis toon je de nodige flexibiliteit om te werken in shiften (vroege / late / weekend / feestdagen). Dat betekent ook dat je op cruciale momenten je verantwoordelijkheid neemt, proactief werkt en initiatief durft te tonen.

Wat hebben we je te bieden? 

 • Een contract van onbepaalde duur, minimum 30 uur per week
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens IFIC categorie 14b / 14 
  • extra toeslagen voor onregelmatige prestaties: 35% zaterdag, 70% zon- en feestdag
  • hospitalisatieverzekering
  • aanvullende pensioenverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant Café Clinic
  • uitgebreid voordelenpakket via Benefitsatwork

We kijken uit naar je reactie!
Meer info? Bel Stijn Van Loon, Zorgcoördinator, 015 50 57 29

Uiterste sollicitatiedatum:

31.12.2022

Vacature data